Orijinalini görmek için tıklayınız : yağmur yağdırma
project35
02-09-2009, 04:40 AM
yağmur yağdıma sakat ya da hasta bir adamın imgesi yakılınca yağmur yağacağına inanılır .Gökyüzünün adama acıyarak ateşin sönmesi için su yağdıracağı düşünülür
jasgues
06-28-2009, 09:29 PM
hocambunların alıntı olduğunu belirtsen daha iyi olmaz mı ?Paylaşımların çoğunun alıntı olduğunu görüyorum :victory:
amon-ra
06-29-2009, 01:29 AM
nerden alıntı olduğunu anladınız
farazota
06-29-2009, 01:57 AM
sen hangi foruma uşaklık yapıyosan gıt oraya sor nerden alıntı yapıp ögretmısler sana sen gereksız bır uyesın keske banlanmasaydında sana bır orjınal emek gösterseydık orjınal ilim bılgı kurandakı duaların hepsı standarttır yenıden ayetmı üretıcez kıtapmı yazıcazkı emek yokmus sen nekadar zekısın bellı alıntı üye
amon-ra
06-29-2009, 02:01 AM
farazota boşver ben gerekeni yaptım adminlerimin emeğine saygısızlığı kabul etmem banını kaldırıp gerekenide yaparım ama hiç tenezzül etmiyorum ......... forumda bil hassa mishakal adminimin paylaşımlarını gördüm emek bu ya çalıntı (alıntı)neymiş onlardan öğrenceğiz saatlerce ben yazdım emeğimizi yedirmeyiz
farazota
06-29-2009, 02:07 AM
hocambunların alıntı olduğunu belirtsen daha iyi olmaz mı ?Paylaşımların çoğunun alıntı olduğunu görüyorum :victory:
ne göz varmıs sendede be arkadas demek görebılıyosun bravo
görende senın engın orjınal ilminden alınmıs calınmıs sanır ne kadar cok bılıyosun
senın edıtör alalım sen edıtle alıntı yaz kımse bısey bılmıyor sen bılıyosun pıyangodanmı cıktın
patroniçe_yellowroza
07-01-2009, 09:59 PM
ofofofofff bırakın ugrassınlar forum ilerledikce daha cok kuduran saldıran olacak hiç takmayın
yasabır
07-21-2010, 11:19 AM
arkadaşlar eski konuyu hortlatmak istemezdim ama dayanamıcam.Alıntı olduğunu düşünen biri bi soru sormuş.Neden alıntı değil ben yazdım demek varken bu kadar laf sokuyosunuz anlamadım.Tekrar konuyu hortlattığım için özür d.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.