|
|||||||||||
|
|
#1 |
yağmur yağdıma sakat ya da hasta bir adamın imgesi yakılınca yağmur yağacağına inanılır .Gökyüzünün adama acıyarak ateşin sönmesi için su yağdıracağı düşünülür
Papaz Büyüsü Sevgi Büyüsü Ayırma büyüsü Sevgi Büyüsü Muhabbet Büyüsü Burçlar Ayrılık Büyüsü Büyücü Büyüler Aşk Büyüleri Bağlama Büyüleri Büyü Çeşitleri Bedava Fal Ücretsiz Tarot Fal Ücretsiz Fal Fak Baktırma Muska Büyü Yapmak Tılsımı Tılsım Fal Bak Büyü Günlük Burç Sırlar Dünyası Aşk Duası Bağlama Duaları Soğutma Büyüsü ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bağımlı Üye
|
sen hangi foruma uşaklık yapıyosan gıt oraya sor nerden alıntı yapıp ögretmısler sana sen gereksız bır uyesın keske banlanmasaydında sana bır orjınal emek gösterseydık orjınal ilim bılgı kurandakı duaların hepsı standarttır yenıden ayetmı üretıcez kıtapmı yazıcazkı emek yokmus sen nekadar zekısın bellı alıntı üye
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
farazota boşver ben gerekeni yaptım adminlerimin emeğine saygısızlığı kabul etmem banını kaldırıp gerekenide yaparım ama hiç tenezzül etmiyorum ......... forumda bil hassa mishakal adminimin paylaşımlarını gördüm emek bu ya çalıntı (alıntı)neymiş onlardan öğrenceğiz saatlerce ben yazdım emeğimizi yedirmeyiz
|
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||
|
Bağımlı Üye
|
görende senın engın orjınal ilminden alınmıs calınmıs sanır ne kadar cok bılıyosun senın edıtör alalım sen edıtle alıntı yaz kımse bısey bılmıyor sen bılıyosun pıyangodanmı cıktın |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
|
arkadaşlar eski konuyu hortlatmak istemezdim ama dayanamıcam.Alıntı olduğunu düşünen biri bi soru sormuş.Neden alıntı değil ben yazdım demek varken bu kadar laf sokuyosunuz anlamadım.Tekrar konuyu hortlattığım için özür d.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yagdirma, yagmur, yağdırma, yağmur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|